Când vor fi gata ANL-urile de pe strada Democrației

0
390
Locuințele ANL de pe strada Democrației ar putea fi, în sfârșit, date în folosință în acest an.

Repartițiile sunt făcute demult, dar oamenii nu s-au putut muta din cauză că lucrările nu au fost terminate. Primăria a preluat blocul cu probleme, iar de doi ani încearcă să îl repare. Au mai rămas lucrări de făcut, dar până acum nimeni nu s-a prezentat la licitație.

Primăria are totuși o veste bună: zilele trecute au fost deschise ofertele și – surpriză! – un contructor în sfârșit s-a arătat interesat de banii Primăriei. Momentan, aceasta e în perioada de evaluare, iar dacă firma va întruni toate condițiile și va fi semnat contractul, lucrările ar trebui să se încheie în cel mult 8 luni.

La acest moment mai sunt de făcut calea de acces, parcarea, iluminatul public, spațiile verzi și locurile de joacă pentru copii. De asemenea, mai trebuie realizat și sistemul de colectare a apelor pluviale.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.