Ce reguli trebuie respectate în incinta Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani

0
303

Spitalul Militar de Urgență “Dr. Alexandru Popescu” Focșani a transmis public un un set de reguli ce trebuie respectate în incinta unității medicale. Printre acestea se numără recomandarea purtării măștii medicale de protecție, respectarea distanțării fizice și evitarea aglomerației.

“Urmare a normelor epidemiologice impuse de situația pandemică actuală, în cadrul spitalului se mențin următoarele măsuri de protecție individuală și colectivă:

– vă recomandăm să purtați masca medicală de protecție, care să fie menţinută corect pe tot parcursul şederii ( să acopere atât nasul cât și gura);

– la nivelul spațiilor comune și medicale este obligatorie menținerea distanțării fizice și evitarea aglomerării;

– pentru a evita aglomeraţia în spaţiile de aşteptare, vă rugăm să vă prezentaţi fără persoane însoţitoare care nu au de efectuat servicii medicale (cu excepţia situaţiilor unde acestea sunt absolut necesare: persoane cu dizabilităţi etc.).

– în cazul în care prezentați simptome specifice COVID-19 (febră, tuse, dureri musculare, articulare, cefaleee e.t.c. vă recomandăm să contactați telefonic medicul de familie”, au transmis reprezentanții unității spitalicești.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.