Ce spun jandarmii despre incidentele de la Sala Polivalentă din Focșani

0
409

Jandarmeria Română a trimis un punct de vedere în urma evenimentelor de la Focșani. Conform acestora, fanii echipei Steaua au reușit să iasă din sectorul lor și au năvălit peste galeria dinamovistă. Jandarmii au fost nevoiți să intervină în forță și să folosească gazele lacrimogene pentru a calma spiritele. Sala Polivalentă din Focșani a fost evacuată. O aprte din membrii galeriilor au fost duși la sediul Poliției și al Jandarmeriei pentru identificare și sancționare. La Focșani a intervenit Gruparea Mobilă din cadrul Jandarmeriei Bacău.

“Înainte de începerea partidei de handbal dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, pe timpul prezentării echipelor, suporterii echipei Dinamo au folosit materiale  pirotehnice şi au forţat cordonul de securitate asigurat de organizatorul competiţiei în interiorul arenei, pătrunzând pe suprafaţa de joc.

Jandarmii au intervenit pentru a opri confruntarea între cele două galerii, iar la solicitarea organizatorului, acestea au fost evacuate. Cei 150 de suporteri  ai echipei Dinamo şi cei 300 ai echipei Steaua au fost conduşi la sediul Poliţiei şi al Jandarmeriei, pentru identificare şi sancţionare, conform prevederilor legale”, a transmis Jandarmeria Vrancea.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Fanii celor două echipe au fost EVACUAȚI din sală! Jandarmii au folosit gaze lacrimogene

CITEȘTE ȘI: ULTIMĂ ORĂ: Sala Polivalentă din Focșani EVACUATĂ! Incidente GRAVE înaintea meciului între Steaua și Dinamo

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here