Cine este Adelina, bomba sexy din Consiliul Județean Vrancea!

2
4858

Poate că mulți s-au întrebat cine este bomba sexy care a intrat în Consiliul Județean Vrancea în septembrie 2020. Ei bine, Adelina-Petronela Tărlungeanu este din Mărășești și a terminat cele 12 clase la Colegiul Național „Unirea” din Focșani. Din ce am auzit noi, Alinuța a fost o fată silitoare, punctul ei forte fiind Limba franceză (a participat la olimpiadă), abilitate pe care a folosit-o, nu ne îndoim, din plin pentru a-și face loc pe scena politică din giudeț.După liceu, domnișoara Tărlungeanu a hotărât să-și urmeze visul, acela de a face dreptate în lume, motiv pentru care s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității București – instituție pe care a absolvit-o nu „magna cum laude” ci doar cu laude din partea părinților și cu un singur gând: „cum” să ajungă în sferele înalte ale societății. Din câte am aflat, Alina a urmat oarece specializări prin străinătățuri, dar nu în patria lui Moliere (cum ați fi tentați să credeți, dacă ați lua în calcul pasiunea pentru Limba franceză), ci în țara Marelui Will. Revenită pe meleagurile natale, Adelina-Petronela și-a pus la bătaie farmecul din dotare (din care are din belșug, trebuie să recunoaștem) și în 2019 a reușit performanța de a ateriza în Parlamentul României, calitatea obținută fiind cea de referent parlamentar în Comisia Juridică de disciplină și imunități din cadrul Camerei Deputaților, organism condus atunci de deputatul PSD Nicușor Halici, actualmente prefect al județului Vrancea. De asemenea, potrivit declarației de avere din 2020, silfida figura pe lista de angajați a Transgaz, funcția ocupată fiind cea de consilier juridic. Nu știm ce s-a întâmplat între timp, însă Adelina a părăsit Bucureștiul și s-a implicat activ în campania electorală din 2020 alături de umărul puternic (încă) al lui Marian Oprișan, activitate răsplătită cu un locușor călduț în „parlamentul județean”. Ea face parte din Comisia juridică și administrație publică a CJ Vrancea dar este și membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Vrancea. De-a lungul impresionantei sale activități, Adelina-Petronela Tărlungeanu nu ne-a lăsat prea multe declarații de avere, ci doar cele din 2019 și 2020 (de unde nu putem afla mare lucru), preferând să lase posterității doar declarațiile de interese aferente anilor 2021 și 2022, deși avea obligația să le facă publice conform legilor țării în care locuiește. Una peste alta, e clar că Adelina Tărlungeanu este plină de calități, atu-uri pe care, suntem siguri, le va folosi și pe viitor pentru a descuia ușile necesare unei vieți lipsite de griji. (Foto credit: Instagram)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

  1. 2070 de vizualizări până acum. La articolul despre scriitori 25 de vizualizări. Se observă clar care sunt interesele vrâncenilor, inclusiv ale celor din CJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.