Cine va proiecta drumul expres pe tronsonul Buzău-Focșani

0
850

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat finalizarea evaluării ofertelor depuse pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul de mare viteză Buzău – Focşani. Potrivit CNAIR, ofertantul desemnat câştigător este Consitrans SRL, valoarea ofertei fiind de 13.9 milioane de lei, fără TVA.

“Lungimea estimată a tronsonului de drum la care se referă contractul este de 72 km, iar perioada de derulare este de 24 de luni. Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii la CNSC sau la Tribunalul Bucureşti şi după emiterea unor decizii definitive. Desemnarea ofertei câștigătoare pentru sectorul Buzău- Focşani reprezintă primul pas spre întocmirea documentației necesare realizării unei legături de mare viteză între Muntenia și Moldova pe ruta Ploiești- Pașcani, cu o lungime estimată de 329 de km. În prezent se mai află în faza de evaluare a ofertelor, contractele pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate și a Proiectelor Tehnice destinate tronsoanelor de drum de mare viteză Ploiești – Buzău, cu o lungime de 65 de km, Focșani – Bacău, cu o lungime de 110 km și Bacău – Pașcani, în lungime de 82 de km”, se arată într-un comunicat de presă al CNAIR.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.