Claudiu Matei, noul președinte al tineretului liberal din Vrancea

0
415

În urma unei ședințe a Biroului Politic Național al TNL România, Claudiu Matei a fost votat președinte interimar al TNL Vrancea. În cadrul ședinței care a avut loc în acest weekend la sediul PNL din Capitală, tinerii liberali și-au dat votul ca focșăneanul Claudiu Matei să devină membru în Biroul Executiv al TNL România. Funcția de președinte a tinerilor liberali vrânceni a fost deținută de Ciprian Epure, până la finalul lunii martie. Fostul președinte al TNL Vrancea a transmis un mesaj noului ocupant al funcției, prin care își manifestă încrederea că tânărul președinte va deschide o nbouă etapă în organizația vrânceană.

“Îi urez succes lui Claudiu Matei, noul președinte al TNL Vrancea, merită să conducă această organizație, a crescut politic în cadrul TNL și este un pas natural, câștigat prin muncă și dedicare. Am încredere că va face lucrurile bine, corect, va deschide o nouă etapă de succes în viata acestei grozave organizații. El, împreună cu noua echipa de la TNL Vrancea, trebuie să facă față unei perioade încărcate, cu provocări ce poate nu au mai existat până acum și o vor face cu brio, iar tineretul liberal va fi încă odată peste măsura așteptărilor. În același timp îi urez succes unui alt vrâncean, colegul și prietenul meu, Octavian Oprea, noul secretar general al TNL. Este un tânăr ce deja se face remarcat și cu siguranță din aceasta nouă poziție va reprezenta un vector important pentru echipa tinerilor liberali. După 11 ani de activitate în cadrul TNL, astăzi, nu mai sunt tânăr liberal, dar rămân cu mine multe emoții, amintiri frumoase, oameni și prieteni minunați”, a spus Ciprian Epure.

Noul președinte al organizației TNL Vrancea, Claudiu Matei i-a mulțumit colegului său și l-a felicitat pentru munca depusă în de-a lungul celor 10 ani în care apus umărul la dezvoltarea filialei.

“Mulțumesc pentru propunere, Alexandru Ciprian Epure! Felicitări pentru toată munca depusă în cadrul TNL Vrancea și TNL România în cei 10 de activitate și cu siguranță vei rămâne alături de TNL mereu. Le mulțumesc  colegilor din cadrul TNL Vrancea pentru toată susținerea și pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în ultimele zile și de-a lungul timpului. Promit să nu dezamăgesc și îi asigur în continuare pe toți  colegii mei de  faptul ca vor găsi în persoana mea un sprijin real, ca și până acum. Prietenilor și colegilor mei din cadrul TNL Focsani și CEL Focșani îi asigur că voi fi lângă ei în toate demersurile lor și le voi fi alături, fiind organizatia și familia politică unde am crescut, m-am dezvoltat și unde am reușit împreună să facem atât de multe lucruri frumoase. Am arătat că se poate! Lucruri pe care îmi doresc sa le continuăm și să devenim mai buni, în actuala formula. Votul de astăzi și pasul pe care l-am făcut mă obligă, mă responsabilizează și mă motivează  mai mult în parcursul meu, iar alături de colegii mei, de generația noastră, îmi doresc să reușim să construim lucruri frumoase împreună”, a transmis noul președinte al TNL Vrancea.

Claudiu Matei este membru PNL din anul 2012, înscriindu-se în urma unui proiect la care a participat, eveniment organizat de TNL. După ce a înființat și a devenit președinte al Clubului Studenților Liberali Vrancea, în anul 2016 a devenit președinte interimar al TNL Focșani, iar ulterior, la un an distanță devine președinte ales al organizației municipale de tineret, fiind ales în unanimitate de către colegii noștri.

“Iată că parcursul colegului nostru a fost realizat pas cu pas, fiind activ și implicat in organizatia de tineret, dar și în viata politică locală și județeană, iar acum începe o nouă misiune și o provocare, din postura de președinte interimar al Filialei TNL Vrancea. Îi dorim mult succes, vom fi cu toții alături de el, iar împreună vom demonstra faptul că suntem una dintre cele mai active filiale din țară, iar proiectele, evenimentele și acțiunile noastre, cât și rezultatele alegerilor locale și parlamentare  din acest an vor demonstra acest lucru. Mult succes în continuare, Ciprian Epure! Vei rămâne un membru marcant al TNL Vrancea și TNL România și cu siguranță vei fi alături în continuare de organizația de tineret”, este mesajul transmis de PNL Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.