Comercianții de carburanți sancționați de Garda de Mediu Vrancea! Cât au plătit aceștia pentru neconformitățile găsite de comisarii instituției!

0
226

Garda de Mediu Vrancea s-a raliat acțiunilor întreprinse de alte autorități ale statului în ceea ce privește controalele efectuate la comercianții de carburanți din județul nostru. În perioada 11 – 14 martie, comisarii instituției au verificat 19 agenți economici de profil, acțiuni soldate cu 9 sancțiuni în cuantum de 273.000 de lei. „Comisariatul Județean Vrancea al Gărzii Naționale de Mediu, a verificat în perioada 11-14 martie 2022 un număr de 19 agenți economici, a căror activitate vizează transportul și distribuția carburanților. Au fost constatate mai multe abateri de la legislația de mediu( gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor, nerespectarea obligațiilor de testare a eficienței de captare a compușilor organici volatili, lipsa actelor de reglementare, etc), pentru care s-au aplicat un nr. de 9 sancțiuni în valoare de 273.000 lei”, ne informează Garda de Mediu Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.