Componența Consiliului Local se modifică. VEZI cine vine și cine pleacă

0
315

Componența actualului Consiliul Local al Primăriei Focșani, se va modifica, cel mai probabil, săptămâna viitoare. Consilierii locali se vor întruni pe data de 28 septembrie, într-o ședință ordinară, unde pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local a doamnei Balaban Elena-Luminița. Aceasta va ocupa un scaun de consilier local după ce, actualul consilier PSD Mariana Miron a renunțat la această funcție în urma unor probleme de sănătate.

balaban-elena-luminita-psdElena-Luminița Balaban este următorul supleant pe lista PSD de la alegerile locale din iunie 2016. Balaban a mai fost consilier local, tot din partea PSD, în ultimul mandat 2012-2016, a lui Decebal Bacinschi. Anterior, aceasta a mai deținut și funcția de inspector școlar adjunct la IȘJ Vrancea, în prezent fiind director al Colegiului Tehnic Auto „Traian Vuia” din Focșani. La jumătatea acestui an, Elena-Luminița Balaban a fost numită membru în Consiliul de Administrație al Parking SA, societate aflată în subordinea Primăriei Focșani. Conform ultimei declarații de avere, Balaban deține un apartament cu suprafața de 58 de metri pătrați în Focșani, un garaj și un teren intravilan de 300 de metri pătrați, tot în Focșani. La capitolul mașini, Elena-Luminița Balaban conduce un Ford Fiesta fabricat în 2006. Cât privesc veniturile, Balaban a încasat în ultimul an puțin peste 50.000 de lei ca director/profesor la Colegiul Traian Vuia, dar are și credite de returnat de aproape 50.000 de lei.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.