Îndrăznește să fii informat!

vineri, 12 aprilie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_img
  AcasăActualitateComuna Bordești a cunoscut o schimbare în bine de când PNL a preluat guvernarea

  Comuna Bordești a cunoscut o schimbare în bine de când PNL a preluat guvernarea

  Preluarea guvernării de către PNL anul trecut a însemnat pentru comuna Bordești un pas înainte în susținerea proiectelor de care este nevoie pentru modernizarea localității. Sub conducerea primarului PNL Adrian Gavrilă, administrația locală a reușit să termine lucrările la Grădinița din Bordeștii de Jos. Primăria vrea să construiască un centru sanitar în locul fostei primării din comună, prin Compania Națională de Investiții (CNI). La această dată se lucrează la realizarea studiului de fezabilitate. CNI a aprobat reabilitarea și modernizarea a două unități de învățământ din comună, Școala Gimnazială „Învățător Gheorghe Asănache” și Grădinița cu program normal din Bordeștii de Sus. Și infrastructura rutieră se află în atenția primarului Adrian Gavrilă, care vrea să refacă covorul asfaltic pe porțiunile deteriorate și să modernizeze drumurile care nu sunt încă asfaltate. Reabilitarea, dotarea și modernizarea căminului cultural reprezintă un alt proiect important al primăriei, pentru care s-au făcut pași concreți la Compania Națională de Investiții. Primăria Bordești va moderniza iluminatul public din comună cu ajutorul fondurilor europene obținute prin intermediul Administrației Fondului de Mediu. Un proiect important pentru comună este alimentarea cu gaze, pentru care s-au început demersurile necesare.

  Guvernarea PNL a avut o influență pozitivă asupra comunei Bordești, în ciuda pandemiei de coronavirus care ne-a afectat în acest an. Am început să lucrăm la multe proiecte care sunt necesare pentru comuna noastră, deoarece Guvernul PNL a încurajat foarte mult investițiile. Avem proiecte în toate domeniile importante pentru că am fost sprijiniți de deputatul Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, și senatorul Cătălin Toma, actualul președinte al Consiliului Județean Vrancea. De aceea, fac apel către locuitorii comunei Bordești să susțină candidații PNL Vrancea, pentru că avem nevoie de o majoritate parlamentară și un Guvern PNL care să susțină proiecte de modernizare a țării, inclusiv a comunei noastre”, a declarat primarul Adrian Gavrilă (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  GALAȚI: Condamnare pentru mită pentru un fost director

  Fostul director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime, Ciubrei Luigi Mariusa, a fost...

  Avem lege pentru calitatea apei. Ea a fost promulgată

  Preşedintele României a promulgat Legea pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 7/2023 privind calitatea apei...

  Polițistă vrânceană medaliată cu argint la Campionatul de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne

  Peste 120 de sportivi participanți, din cadrul tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, au fost...

  ARTICOLE POPULARE

  ULTIMA ORĂ Locuitorii din Focșani, zona intersecției Anghel Saligny – Cotești, au rămas fără apă după ce un excavator a găurit magistrala!

  Un excavator care executa omlete, pardon!, lucrări în zona intersecției străzilor Anghel Saligny cu...

  ULTIMA ORĂ! Mobilizare de forțe la Vizantea Livezi pentru găsirea a două persoane rătăcite în pădure

  UPDATE: În urmă cu puțin timp, cele două persoane au fost găsite tefere de...

  BanaURSUL halicit de vulpe! Lăcomia, prostia și viclenia din celebra povestioară transferate la Dumitrești

  Interpretarea contemporană a poveștii "Ursul păcălit de vulpe" s-a transformat într-o realitate a timpurilor...