Conducere nouă la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani

0
272

Conducere nouă la Spitalul Militar din Focșani. Colonelul Sorin Ivan și-a încheiat misiunea la unitatea medicală din Focșani după trei ani în care a sprijinit sistemul medical militar cu inima deschisă. Absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, din 2001 colonelul Sorin Ivan a ocupat, pe rând, funcția de ofiţer cu mobilizarea şi activitatea de personal, șef birou resurse umane, responsabil cu relațiile publice și ulterior comandant (director general) al unității din Focșani. Și-a început mandatul de comandant al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani, unitate din a cărei structură organizatorică face parte și Centrul Militar de Sănătate Buzău, la 01.05.2017, cu inima deschisă pentru sprijinirea sistemului medical militar. A încheiat mandatul la 30.04.2020 mulțumind, la final de carieră, pentru siguranța pe care a avut-o, prin sprijinul primit de la personalul spitalului, în toate etapele parcurse în carieră.

„M-am considerat un învățăcel în raport cu medicii și sistemul medical militar. Îmi doresc să fiți feriți de necazuri, să aveți satisfacția condițiilor de muncă moderne și de colegi desăvârșiți, să mă bucur de succesele și realizările dumneavoastră, pentru că meritați”, a spus colonelul Sorin Ivan. Întregul personal al spitalului, a ținut să mulțumească celui care a ocupat funcția de comandant, pentru modul exemplar în care au fost conduși și îndrumați în această perioadă. „A fost o onoare să ne aflăm sub comanda domnului colonel Sorin Ivan. Rămânem cu o experiență bogată și ușor de pus în practică, cu un profesionalism care influențează succesul instituției.”

Festivitatea de trecere în rezervă a comandantului a avut loc vineri, într-un cadru solemn, cu respectarea măsurilor de distanțare socială impuse de contextul actual al pandemiei cu noul coronavirus COVID 19. Comanda Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani a fost preluată de colonelul Roman Vasile, locțiitorul pentru probeleme de stat major. Începând cu data de 1 mai 2020, colonelul Roman Vasile a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de comandant (director general) interimar.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here