Consilierii locali convocați în prima ședință din 2020 | Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

0
141

Consilierii locali muncipali au fost convocați în prima ședință extraordinară din 2020. La mapa de ședință aleșii municipali vor trebui să dezbată și să voteze un număr de șase proiecte de hotărâre. Ședința va avea loc marți, începând cu ora 16:30, la sediul Ateneului Popular „Maior Gheorghe Pastia” Focșani. Iată proiectele de pe ordinea de zi:

  1. proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Focșani nr.464/2018 și a anexei la hotărîre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza Proiect Tehnic de execuție pentru realizarea obiectivului de investiții ” Construire gard împrejmuire și camere de luat vederi la Școala gimnazială Duiliu Zamfirescu, strada Tinereții nr.2.”
  2. proiect de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Focșani nr.108/265/2008 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, faza studiu de fezabilitate, pentru obiectivul de investiții:”Extindere Școala nr.10 ”Duiliu Zamfirescu” cu 8 săli de clasă, reamenajare grupuri sanitare, realizare termosistem pe exterior la clădirea școlii și a sălii de sport”, din municipiul Focșani, cu modificările și completările ulterioare.
  3. proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Focșani nr.3/2019 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza strudiu de fezabilitate și aprobarea depunerii dosarului de finanțare la Autoritatea Fondului pentru Mediu pentru realizarea proiectului :”Amplasare, montare și punere în funcțiune a 5 stații de reîncărcare mașini electrice”, cu modificările și completările ulterioare.
  4. proiect de hotărâre pentru modificarea HCL NR.245/2009 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a Studiului de fezabilitate pentru realizarea obiectivului de investițiii : ”Reabilitare și extindere Parc Nicolae Bălcescu Focșani” – județul Vrancea, cu modificările și completările ulterioare.
  5. proiect de hotărîre privind aprobarea Planului de lucrări de interes local pentru repartizarea orelor de muncă prestate de persoanele beneficare de ajutor social la nivelul Municipiului Focșani, pentru anul 2020.
  6. proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Focșani nr.509/12.12.2018 privind aprobarea tarifelor pentru activitatea de deszăpezire în Municipiul Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here