Consilierii locali din Adjud convocați în ședință | Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte de interes pentru adjudeni

0
75
Aleșii locali din Adjud au fost convocați în ședința ordinară a lunii iunie. Ședința programată să aibă loc joi, 30 iunie, la ora 15:00, va aduce pe masa consilierilor din Consiliul Local al municipiului Adjud nu mai puțin de 11 proiecte de hotărâre. Printre acestea se numără subvenționarea de la bugetul local a transportului public pentru elevi, aprobarea decontării cheltuielilor pentru naveta la și de la locul de muncă a cadrelor didactice și a personalului didactic auxiliar din învățământul preuniversitar de stat, dar și un proiect care va stabili prețurile la biletele de călătorie la Serviciul public transport local de persoane din Adjud. Iată ordinea de zi completă a ședinței de astăzi:
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea subvenționării din bugetul local al municipiului Adjud a activității Serviciului public transport local de persoane pentru transportul elevilor aferent anului calendaristic 2022
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării cu preemțiune a terenului intravilan în suprafață de 360 mp, aferent construcției situat în municipiul Adjud, str. T. Vladimirescu, nr. 15, înscris în C.F. nr. 59259, T. 30 P 1488, ce aparține domeniului privat al municipiului Adjud
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea completării domeniului privat al municipiului Adjud, cu imobilul – apartament situat în municipiul Adjud, str. Copăcești, nr. 31 C, bl. 2, ap. 4, omis din anexa Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Adjud nr. 51/28.02.2019 privind însușirea inventarului bunurilor care aparțin domeniului privat al Municipiului Adjud.
 • Proiect de hotărâre privind completarea nomenclatorului stradal al municipiului Adjud.
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în administrare a prestării Serviciului public transport local de persoane.
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea decontării cheltuielilor pentru naveta la și de la locul de muncă a cadrelor didactice și a personalului didactic auxiliar din învățământul preuniversitar de stat.
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de acordare a licențelor de traseu în domeniul serviciilor de transport public local.
 • Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării tarifului pentru activitatea de colectare de pe domeniul public al Municipiului Adjud, transport și depozitare, a deșeurilor vegetale, a deșeurilor din construcții și desființări și a deșeurilor stradale, prestată de Societatea ”Utilități Publice Municipale Adjud” SRL
 • Proiect de hotărâre privind transmitere drept de concesiune asupra terenului intravilan prevăzut în Actul Adițional nr. 1/17.09.2009 anexa Contractului de Concesiune nr. 21/15.06.2004.
 • Proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 din Hotărârea nr. 10 din 23 ianuarie 2020 și ar. și art. 2 din Hotărârea nr. 119 din 24 iunie 2021 ale Consiliului Local al Municipiului Adjud.
 • Proiect de hotărâre privind stabilirea tarifelor de călătorie propuse pentru Serviciul public transport local de persoane.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.