Consilierii locali focșăneni se întâlnesc joi în prima ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt anunțate două proiecte

0
125

Consiliul Local Focșani este legal constituit, primarul și-a preluat la rândul său mandatul, iar următorul pas îl reprezintă o primă întâlnire în formulă completă. Joi, aleșii sunt convocați pentru o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Focșani, de la orele 16.00 în sala de ședințe a primăriei. Pe ordinea de zi sunt două proiecte, respectiv aprobarea alegerii unui președinte de sedință pentru o perioadă de 3 luni, începând cu luna noiembrie, precum și cel privind constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Focșani, pe principalele domenii de activitate, pentru mandatul 2020-2024. Ambele proiecte sunt inițiate de primarul Cristi Valentin Misăilă, totul fiind avizat de secretarul general al municipiului Focșani, Eduard Marian Corhană. După constituirea comisiilor de specialitate – care până acum au fost trei la număr, se poate trece la punctul fierbinte al CL Focșani, respectiv alegerea viceprimarilor.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.