Contribuabilii din Vrancea pot solicita online documente de la Finanțe

0
122

Agenția Județeană a Finanțelor Publice Vrancea vine cu un proiect pilot prin care contribuabilii pot solicita o serie de documente prin intermediul unei programări online. Astfel, începând cu data de 15 iunie 2020, contribuabilii din Vrancea se pot programa online prin intermediul Spaţiului Privat Virtual (SPV) accesând secţiunea „Programări on-line”. Prin intermediul acestui nou serviciu pot fi solicitate declaraţii fiscale, caziere fiscale, avize şi autorizaţii pentru casele de marcat.

“Serviciul de programări on line este momentan implementat ca proiect pilot doar la nivelul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi şi este pus la dispoziţia contribuabililor pentru aspecte ce nu necesită timp îndelungat de soluţionare, timpul alocat fiecărei programări fiind de maxim 30 de minute. Problematica fiscală pentru care se poate solicita programare se referă la : declaraţii fiscale, evidenţă pe plătitor, executare silită, cazier fiscal, asistenţă contribuabili, evitarea dublei impuneri şi avize şi autorizaţii (case de marcat). Primirea contribuabililor care au folosit serviciul disponibil prin SPV de „Programări on line” se va face exact la ora la care s-a efectuat programarea şi de aceea contribuabilii sunt rugaţi să respecte ora de programare”, se arată întru-un comunicat de presă al AJFP Vrancea.

Responsabilii de comunicare au mai transmis că accesul contribuabililor în sediile Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea va fi permis după ce s-a efectuat operaţiunea de termometrizare şi dacă aceştia poartă mască de protecţie pentru faţă cu acoperirea nasului şi a gurii. În situaţia în care contribuabilii nu îndeplinesc aceste condiţii vor fi informaţi că întâlnirea se anulează şi  că este necesară reprogramarea acesteia cu respectarea condițiilor mai sus menţionate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.