Copaci uscați și în pericol de prăbușire la Grădinița 15 din Focșani. Consilierul Victor Dumitru: „Zona este abandonată de administrația Misăilă!”

0
232

Liberalul Victor Dumitru, în calitatea sa de consilier local al municipiului Focșani, atrage atenția administrației condusă de Cristi Misăilă că zona Bicaz-Bîrsei din localitate a „cam” fost uitată. Acum, pe lângă străzile care au aspectul drumurilor de căruță de pe a 1600, a mai apărut o problemă care nu a ajuns încă în vizorul instituțiilor abilitate, aflate în subordinea primăriei – DDSP. Vorbim aici de copacii care străjuiesc locul de joacă și curtea Grădiniței nr.15, arbori care sunt uscați complet și care reprezintă un aevărat pericol pentru micuți, părinții lor și cadrele didactice ale instituției. „Am anunțat deja conducerea Direcției de Dezvoltare Focșani, care trebuie să ia măsuri de urgență. Se pare că zona Bicaz-Bîrsei, unde se află și grădinița, este abandonată de adiministrația Misăilă, care nu a reușit până acum să rezolve problema drumurilor „bombardate” și să faciliteze accesul în condiții civilizate. Primarul a rămas la stadiul de scuze, în timp ce focșănenii sunt cei care au de suferit!”, a reacționat consilierul Victor Dumitru.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.