Coronavirus în Vrancea: peste 190 de pacienți internați în spitale, dintre care 8 la ATI

0
409

Trendul se menține crescător în Vrancea, nu doar în ceea ce privește cazurile confirmate, ci și în ceea ce îi privește pe cei care au nevoie de îngrijiri de specialitate. Astfel, în spitalele de la Focșani și Adjud se află internați 192 de pacienți, dintre care opt la secția ATI – cinci la Spitalul Județean de Urgență Sf Pantelimon și trei la Adjud. A crescut totuși și numărul persoanelor vindecate, ajungând la 498. În acest moment, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică Vrancea 1.098 persoane aflate în autoizolare la domiciliu și, potrivit raportării oficiale, alte șapte persoane se află în carantină instituționalizată.

În ultimele 24 de ore, IJJ Vrancea a efectuat 44 misiuni cu 82 jandarmi (din care 4 jandarmi – Gr. J. Mb. Bacau), 16 mijloace auto, 17 misiuni fiind pentru verificarea persoanelor aflate în izolare/ carantină. În aceeași perioadă, IPJ Vrancea a efectuat 81 misiuni cu 263 cadre și 72 mijloace auto, 44 misiuni pentru verificarea persoanelor aflate în izolare/carantină și 6 misiuni de depistare/ reținere persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare/ carantină.

Și ISU Vrancea a avut zeci de misiuni, parte dintre acestea pentru transportul persoanelor suspecte sau confirmate Covid-19: o misiune cu 3 pompieri și 1 SMURD pentru transportul unei persoane suspecte de la Secția Infecțioase Focșani, la Spitalul Adjud, o misiune cu 2 pompieri și un microbuz pentru transportul a 4 persoane confirmate de la Spitalul Adjud și o persoană de la Secția Infecțioase Focșani, la Centrul de Dializă Focșani, o misiune cu 2 pompieri și un microbuz pentru transportul a 5 persoane confirmate de la Centrul de Dializă Focșani, la Spitalul Adjud (4 persoane) și o persoană la Secția Infecțioase Focșani. O altă misiune a pompierilor a fost pentru transportul unei persoane ce nu a respectat măsura izolării la domiciliu, de la postul de poliție la Centrul de Carantină, executată cu trei pompieri și o ambulanță SMURD.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.