Coronavirus în Vrancea: crește numărul persoanelor vindecate, dar și al celor internate în spitale

0
334

Vrancea a raportat azi decesul cu numărul 52, din totalul celor 22 de persoane internate în spitalele din țară care și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore. În spitalele de la Focșani și Adjud, unități unde sunt tratați pacienți Covid-19, sunt în acest moment sub supraveghere medicală 189 de persoane, dintre care șapte la secția ATI – cinci la Spitalul Județean de Urgență Sf Pantelimon, și doi la Adjud. Ieri, numărul acestora era 181, însă vestea bună este că a crescut și numărul cazurilor de persoane vindecate, de la 478 ieri, la 483 raportate azi. Din ultima informare rezultă că în carantină instituționalizată se află 5 persoane, dar și că numărul vrâncenilor aflați în autoizolare la domiciliu a crescut simțitor, de la 760 la 950. Aceștia sunt monitorizați de către Direcția de Sănătate Publică Vrancea. Pe de altă parte, cei aflați în carantină sunt verificați de cadrele IPJ și IJJ.

IJJ Vrancea a efectuat în ultimele 24 de ore 17 misiuni pentru verificarea persoanelor aflate în izolare/ carantină, dar și 2 misiuni pentru asigurarea ordinii publice în centrele de carantină. La rândul lor, cadrele IPJ au îndeplinit 43 misiuni pentru verificarea celor aflați în izolare/ carantină, dar și 7 misiuni de depistare/ reținere a persoanelor care se sustrag acestor măsuri. La rândul lor, cadrele ISU Vrancea au executat 16 misiuni cu 51 pompieri și 8 mijloace auto, printre care o 1 misiune cu 2 pompieri și 1 ATPVM 2 pentru transportul unei persoane confirmate COVID-19 de la de Secția Infecțioase Focșani la Spital Adjud, dar și o 1 misiune cu 2 pompieri și un microbuz pentru transportul a 10 persoane confirmate COVID-19 de la Spitalul Dumbrăveni la Spitalul Adjud

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.