Crucea Roșie Vrancea a lansat a V-a ediție a campaniei umanitare „Dăruiește Bucurie de Crăciun”. Oameni cu suflet mare sunt așteptați să aducă puțină bucurie în inima celor năpăstuiți!

0
70

Crucea Roșie Vrancea a lansat cea de a V-a ediție a campaniei umanitare „Dăruiește Bucurie de Crăciun”, acțiune care se va desfășura în perioada 4 – 24 decembrie 2020. Crucea Roșie face apel la toți oamenii cu inimă mare din județ pentru a dona dulciuri, produse de panificație, patiserie, băuturi răcoritoare, alimente de bază, fructe de sezon, jucării, produse de igienă personală şi detergenţi, tot ce poate aduce fiecare pentru a dărui un strop de bucurie celor aflați în nevoie, bătrâni, copii lipsiți de apărare și de ocrotire ori fără posibilități financiare din Vrancea. „Luna decembrie este acea lună a magiei şi a miracolelor, astfel că, Organizaţia Crucea Roşie, filiala Vrancea lansează campania umanitară „Dăruieşte Bucurie de Crăciun”.  În cea de-a V-a Ediţie a Campaniei, cu desfăşurare în perioada 4-24 decembrie 2020 , dorim sa de a umple, atât tolba lui Moș Nicolae, cât şi pe cea a a lui Moș Crăciun, în scop umanitar pentru a dărui puţină bucurie celor aflaţi în nevoie, bătrâni sau copii, lipsiţi de apărare şi de ocrotire sau fără posibilităţi financiare, din zonele urbane și rurale marginalizate din județul Vrancea. Acest miracol nu se poate înfăptui decât cu ajutorul celorlalţi, aşa că lansăm un nou apel către toti oameni de bine din judet, sa se alature . Dacă doriți să contribuiți la reușita acestei campanii și să „Dăruiți bucurie”, puteți aduce toate lucrurile pe care vreți şi puteţi să le donați – dulciuri, produse de panificație, patiserie, băuturi răcoritoare, alimente de bază, fructe de sezon, jucării, produse de igienă personală şi detergenţi etc. la sediul Filialei de Cruce Roșie Vrancea din Focșani, strada Dimitrie Cantemir nr. 5. Informații suplimentare puteți obține la telefon 0237.206.960, pentru colecta de fonduri. Această campanie, ne-a arătat, an de an, că oamenii au înțeles simbolistica dăruirii nu numai ca pe un ajutor material, ci şi ca pe un act de înălțare spirituală, de înţelegere şi bunătate. Din toată inima noastră și a beneficiarilor acestor daruri, mulțumim acelora care au dăruit şi vor mai dărui, mai mult sau mai puțin, dând viaţă expresiei „Dar din dar se face rai”.Haideţi să-i reînvăţăm să râdă şi să zâmbească, în această lună magică, pe cei mai putin norocosi si să fim noi, împreună, Magii şi Moşii lor de poveste!”, se arată într-un comunicat al Filialei de Cruce Roșie Vrancea.

campanie umanitara crucea rosie 1 e1607090547215 - Crucea Roșie Vrancea a lansat a V-a ediție a campaniei umanitare „Dăruiește Bucurie de Crăciun”. Oameni cu suflet mare sunt așteptați să aducă puțină bucurie în inima celor năpăstuiți!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.