Cultură în vremea coronavirusului: Biblioteca din Adjud cumpără cărți

0
50

Biblioteca Municipală Adjud se pregătește pentru vremuri mai bune, când amatorii de lectură vor putea ieși din case. Și, pentru a împrospăta un pic colecția existentă, Biblioteca plănuiește să achiziționeze nu mai puțin de 113 cărți, unele dintre acestea în mai multe exemplare.

De exemplu, cumpără 7 bucăți din „Viața lui Mihai Eminescu”, de George Calinescu, 6 bucăți din „Cel mai iubit dintre pământeni”, de Marin Preda, „Maitreyi” și „La țigănci”, de Mircea Eliade, și „Țiganiada”, de I. Budai-Deleanu, 5 din „Legendele Olimpului”, de Alexandru Mitru, și câte patru bucăți din „Codin. Ciulinii Bărăganului”, de Panait Istrati, „Dumbrava minunată” și „Hanu Ancuței”, de Mihail Sadoveanu, „Marele singuratic”, de Marin Preda – ediția 2017, „Chirițele”, de Vasile Alecsandri – ediția 2017, și „Craii de Curtea-Veche”, de Mateiu I. Caragiale.

Valoarea estimată a licitației desfășurate de Biblioteca Municipală Adjud este de 4.061,3 lei. „Pachetul va fi livrat în maxim 5 zile lucrătoare de la data atribuirii din SICAP, la sediul autorității din Adjud, str. Libertății, nr. 7A, între orele 8-16. Plata se va efectua cu OP în maxim 30 zile lucrătoare de la data înregistrării facturii. Prețul pe pachet va fi exprimat în lei, fără TVA, în preț va fi inclus transportul și toate cheltuielile privind produselor până la destinația menționată mai sus. Nu sunt acceptate livrări parțiale”, se arată în licitație.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.