Cum a reușit un bărbat din Brăila să-i fure 200 de oi unui vrâncean

0
438
Caz demn de Cascadorii Râsului pentru polițiștii de la Secția Rurală Nănești, care au avut de rezolvat misterul dispariției a 200 de oi de la o stână din comuna Măicănești.

În urma cercetărilor, polițiștii și-au dat seama că oile au fost furate. Principalul suspect era un brăilean, care avea o stână învecinată. Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Salcia Tudor, județul Brăila, unde au fost descoperite mai multe crotale ce urmează a fi verificate.

“Conform probatoriului administrat, în perioada 22 octombrie – 4 noiembrie a.c., bărbatul, în vârstă de 42 de ani, ar fi sustras 200 de ovine de pe raza satului Măicănești, cauzând un prejudiciu în valoare de 60.000 de lei. Totodată, în urma celorlalte activități specifice, polițiștii au reușit identificarea a 86 de ovine”, au transmis poliţiştii vrânceni.

Bărbatul din Brăila a fost reţinut pentru 24 de ore, dar ulterior magistrații au dispus măsura controlului judiciar.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.