De ce a pierdut PSD majoritatea în CJ Vrancea | Ionel Cel-Mare: “Întotdeauna am făcut tot ce este mai bine pentru vrânceni”

1
1018

Ziua de vineri a fost una cu o însemnătate aparte pentru viitorul județului Vrancea. Întruniți într-o ședință extraordinară, consilierii județeni aleși în urma scrutinului din data de 27 septembrie și-au ales taberele din care vor face parte în viitorul legislativ județean. De departe, știrea zilei a fost creată de consilierii județeni Ionel Cel-Mare și Dorina Săpunaru care au decis să formeze, împreună cu PNL, USR și PLUS o majoritate confortabilă în mini-legislativul județului Vrancea. Contactat telefonic pentru a-și motiva decizia de a se alătura dreptei, liderul ALDE Vrancea, Ionel Cel-Mare, a spus că în cei 8 ani de zile de când a fost ales consilier județean nu a vrut să se opună activității CJ Vrancea și că decizia este una în beneficiul cetățenilor din județ.

“Am spus-o de prima dată de când am fost ales consilier județean, în urmă cu 8 ani de zile, că niciodată nu o să mă opun activității a tot ceea ce înseamnă Consiliul Județean Vrancea, ceea ce înseamnă activitate pentru oamenii din Vrancea și pentru acest județ. Am considerat că așa este normal, ca la vârsta și experiența mea, să fiu cel care poate crea un echilibru firesc în Consiliul Județean, lucru pe care l-am demonstrat și până acum”, a declarat pentru Jurnal de Vrancea, Ionel Cel-Mare, care a mai completat că la mijloc nu este o decizie politică ci una în folosul cetățeanului. “Nu a fost neapărat o decizie politică, pentru că nu mă consider un politician de anvergură, dar din punct de vedere al administrației și al umanității mă consider un om echilibrat, mă consider un om care întotdeauna a făcut ceea ce trebuie pentru cetățeni”, a mai spus Ionel Cel-Mare.

Aceeași părere a fost împărtășită și de președintele Consiliului Județean Vrancea. Cătălin Toma a transmis că decizia președintelui ALDE va asigura buna funcționare a Consiliului Județean Vrancea, decizie care garantează proiectele din prezent, dar și cele viitoare. “De multe ori se spune despre politicieni că nu se gândesc decât la binele propriu, la combinațiile lor, lăsând interesul cetățenilor pe ultimul loc. Mă bucur enorm atunci când întâlnesc oameni politici care demontează această marotă. Gestul făcut astăzi de domnul Ionel Cel-Mare este cel al unui om care se gândește la binele vrâncenilor, care asigură buna funcționare a Consiliului Județean și garantează proiectele prezente și viitoare”, a transmis președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Reamintim că, vineri, în prima ședință a noului consiliu județean, consilierii ALDE, Ionel Cel-Mare și Dorina Săpunaru au aderat la formațiunea PLUS. De asemenea, USR a hotărât să se afilieze grupului PNL, creându-se o majoritatea absolută în Consiliul Județean Vrancea formată din 17 consilieri (PNL-ALDE-USR-PLUS), în timp ce PSD este reprezentat de 15 consilieri județeni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.