Declarațiile privind plafonarea tarifelor la energie electrică vor fi eliminate pentru cei care au mai multe locuri de consum!

0
309

Ministrul Energiei a anunțat că declarațiile pe propria răspundere privind plafonarea tarifelor la energie electrică vor fi eliminate pentru cei care au mai multe locuri de consum. Măsura va fi operată prin intermediul unei ordonanțe de urgență și vine după ce PSD solicitase anterior în coaliție eliminarea declarației. Declarațiile vor trebui depuse în continuare de familiile cu cel puțin trei copii, familiile monoparentale și persoanele cu dizabilități care au nevoie de aparatură medicală. „Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligația să dea o declarație pe proprie răspundere, anunț că situația este în curs de rezolvare. Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, premierul Nicolae Ciucă a trasat sarcina creării unui proiect de ordonanță care să ELIMINE aceste declarații, pentru ca toți cetățenii să beneficieze de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum”, a anunțat ministrul de resort, Virgil Popescu. Urmează ca proiectul să fie finalizat și aprobat săptămâna viitoare, în cadrul ultimei ședințe de guvern din acest an.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.