UPDATE: Doi angajați de la Spitalul Militar din Focșani testați pozitiv cu COVID-19

0
2825

UPDATE: Cele două angajate ale Spitalului Militar din Focșani, confirmate cu noul tip de coronavirus au ajuns la Secția de Boli Infecțioase ale Spitalului din Focșani, după ce s-au simțit rău. Este vorba despre două femei. Una dintre acestea lucra în Laboratorul Spitalului Militar, iar cea de-a doua persoană ca infirmieră. Femeile au spus medicilor că nu au intrat în contact cu persoane întoarse recent din străinătate. La acest moment, cele două persoane se află la Focșani, urmând să se ia o decizie cu privire la transportarea lor la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Medicii epidemiologi au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate dacă au fost infectate și alte persoane. 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Doi angajați ai Spitalului Militar din Focșani au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre un angajat al Laboratorului Spitalului Militar din Focșani și o infirmieră. Cei doi au fost plasați în izolare la domiciliu, au fost testați pentru prezența virusului, iar marți seara au primit rezultatele pozitvie la testele efectuate. Noaptea trecută, cei doi s-au prezentat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Focșani. Nu se știe până la acest moment dacă cei doi au avut contact direct cu alte persoane infectate sau întoarse recent din străinătate și nici motivul clar pentru care au fost plasați în autoizolare la domiciliu. Responsabilii de comunicare nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informația. „Cazurile pozitive și informațiile despre acestea sunt furnizate DOAR de Grupul de Comunicare Strategică”, se arată într-un răspuns al Prefecturii Vrancea. *Știre în curs de actualizare

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.