Dosare penale după ședința furtunoasă de consiliu local!

1
924

Ședința tumultoasă (ca să fim politicoși) a Consiliului Local Focșani desfășurată miercuri, 16 iunie, nu a rămas fără urmări. După cum bine se știe, la un moment dat, în haosul creat au intervenit echipaje de polițiști și jandarmi, veniți, nu de capul lor, ci la sesizările făcute de mai multe persoane implicate direct în situațiune. Concret, autoritățile au primit plângeri că în plenul ședinței se comit infracțiuni grave, respectiv lipsire de libertate, tulburarea ordinii și liniștii publice, șantaj și amenințare. Din sursele noastre, cele care au făcut aceste plângeri sunt Ana Maria Dimitriu (PNL) și Alexandra Tătaru (USR), viceprimari ai municipiului Focșani. „Astăzi, în jurul orei 12.00, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată cu privire la faptul că, în sediul unei instituții publice, mai multe persoane instigă la acte de violență. La fața locului au fost dirijate echipaje de poliție care au aplanat conflictul. Ulterior, în contextul incidentului din sediul instituției publice, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a fost sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, șantaj și lipsire de libertate, fiind întocmite în acest sens, dosare penale”, a transmis IPJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Mă gândesc ce aș face eu dacă nu aș primi banii pentru munca mea. În țări normale principala preocupare este să fie plătiți oamenii, nu amenzile. Și viceprimarii, și polițiștii și-au primit banii deci luptă pe burta plină, oamenii din primărie însă nu. Situația mi se pare foarte incorectă și inegală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.