Dosare penale pe bandă rulantă | Polițiștii din Vrancea i-au prins pe petrecăreții de weekend

0
1157

Weekend plin de dosare penale întocmite de oamenii legii șoferilor care nu au aflat că băutura nu face casă bună cu șofatul. Într-o acțiune desfășurată pe parcursul a patru zile, polițiștii vrânceni au depistat în trafic șoferi care s-au urcat băuți la volan. Vineri dimineață, polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Rurală Vidra au oprit în trafic, pe DN2D un bărbat care avea o alcoolemie de 0.82 mg/l alcool în aerul expirat. La fel s-a întâmplat și în comuna Vânători, acolo unde polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din localitate având o alcoolemie de 0,86mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, la primele ore ale dimineții polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au oprit pentru un control de rutină un bărbat de 54 de ani din Focșani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot sâmbătă, de data aceasta, un bărbat de 48 de ani, din comuna Străoane a fost depistat la volanul mașinii, pe drumul județean 204E, cu o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Un alt caz al unui șofer care s-a urcat băut la volan a fost înregistrat duminică, la orele prânzului. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești, aflați pe raza comunei Slobozia Bradului au oprit un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Grivița, județul Ialomița. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cazul acestuia, aparatul Drager a indicat o valoare  de 0,75 mg /l, alcool pur în aerul expirat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.