Drumul expres Focșani – Galați – Brăila, depus de CNAIR pentru finanțare europeană

0
408
114 cereri de finanțare pe proiecte majore sau mai mici au fost depuse pe axele aferente sectorului de transport din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020 pentru finanțare.
Potrivit ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, acestea au o valoare totală eligibilă de 9,5 miliarde de euro, din care au fost aprobate deja 65 de cereri, în valoare totală eligibilă de 6,6 miliarde de euro. Printre proiectele depuse se numără și aplicația de finanțare pentru proiectul „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Drum Expres Focșani – Brăila”. Valoarea totală a proiectului este de peste 26 de milioane de lei. În cazul aprobării, 85% din sumă va fi reprezentată de contribuția Uniunii Europene din Fondul European de Dezvoltare Regională, adică aproape 19 milioane de lei.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.