Femeie de 62 de ani prinsă cu țigări de contrabandă

2
136

În condițiile în care țigările se scumpesc mereu, există anumite persoane care speculează acest lucru și încearcă să se îmbogățească din viciul altora dar nu în mod legal, ci fraudând legea. Și cum comerțulcu țigarete nu ține cont de vârstă, iată că o femeie de 62 de ani din municipiul Adjud a fost depistată de polițiști pe o stradă din localitate încercând să vândă țigări de contrabandă. „Poliţiştii au confiscat cantitatea de ţigarete găsită, iar în continuare fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă”, a comunicat IPJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Bravo IPJ Vrancea, foarte vigilenti, am mai scapat de un infractor periculos. Intrebarea care se pune insa este cum ar putea o femeie de 62 de ani fara calificare sa-si castige existenta in Adjud ? Se preocupa cineva de acesti oameni ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.