Femeie din Adjud prinsă cu țigări de contrabandă

1
139

Traficul de țigări pare să nu fi avut de suferit în cei 30 de ani de după Revoluție. Oamenii legii depistează în toată țara, cu regularitate, cetățeni care fac bani în urma comercializării țigărilor netimbrate. Este și cazul unei femei de 56 de ani, din Adjud, prinsă de polițiști în cursul zilei de marți, 29 iunie, având asupra sa 500 de țigarete (25 de pachete) de contrabandă, în valoare de 250 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Poate am uitat eu ce înseamnă DIICOT. Pe vremuri însemna, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Acum superpolițaii ăștia cu salarii de mii și zeci de mii de Euro pe lună se laudă că au prins o cetățeancă cu două cartușe de țigări ? Păi poate nu mai avem nevoie de DIICOT, poate ar trebui desființat pentru că EVIDENT se plictisesc dacă se laudă cu așa ceva. Pa doamna respectivă puteam s-o prind și eu doar trecând prin Adjud, nu aveam nevoie de DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.