Flașneta obosită a PSD a început să cârâie din nou! Adevărul despre cele 32 de comune din Vrancea care „nu vor mai primi finanțare”

0
568

Nici nu a fost aprobat bine bugetul că flașneta obosită a PSD a început să cârâie refrenul unei melodii populiste pe care am ajuns să o cunoaștem cu toții foarte bine în ultimii ani. Anatemizând alocările bugetare, social-democrații încearcă, cum ar veni, să rupă coada hârlețului pentru a se putea văicări apoi că nu are cu ce săpa în grădină. Mai nou, fără niciun fel de argument, PSD Vrancea și-a tras brăcinarul până la subsuori și lansează „torpila” că „32 de comune din Vrancea care au împreună peste 171 de proiecte nu vor mai primi finanțare”. Evident, „uită” să pomenească de faptul că proiectele în cauză au fost depuse târziu și că acestea nu cuprind sursele de finanțare. Practic, amendamentele depuse de PSD nu au avut valoare decât atunci când au fost respinse, ele fiind folosite ca arme de propagandă împotriva actualului guvern. Deunăzi, Ciolacu se văita într- conferință de presă că alianța de guvernare împarte banii pe criterii discreționare. Oare își mai amintește cineva cum erau alocați banii pe timpul când administrația județeană din Vrancea era la cheremul lui Marian Oprișan? Dar de faptul că unele comune liberale nu primeau fondurile necesare nici cât să le ajungă pentru curățatul podelelor din primării? Ei bine, acum lucrurile stau cu totul altfel. Mai mult, președintele CJ Vrancea a asigurat că TOATE proiectele aflate acum în lucru, indiferent de culoarea politică a edililor, vor primi finanțare și vor fi gata la termene, conform planurilor. „Asemenea amendamente populiste, amendamente „selfie”, nu cred că sunt valoroase. Consiliul Județean Vrancea este un partener deschis și va face tot posibilul ca toate proiectele depuse de primării, indiferent de culoarea politică, să fie finanțate și duse la bun sfârșit. În concluzie, proiectele aflate acum în derulare vor primi finanțare fără nicio problemă”, ne-a asigurat președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.