FOTO: Apel umanitar pentru familia care a rămas fără un acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu

0
276

Apel umanitar pentru ajutorarea familiei rămasă fără locuință în urma unui incendiu. Joi seară, familia Vîlvăroiu din satul Motca, comuna Dumitrești și-a văzut agoniseala de o viață mistuită de flăcări. Monica Ungureanul a lansat un apel umanitar în mediul online pentru ca cei cu suflet mare să ofere o mână de ajutor familiei rămase fără locuință, în prag de sărbători.

“Dragii mei, Haideți să întindem o mână de ajutor familiei Vîlvăroiu Costel, din comuna Dumitrești, sat Motnău, ce trece printr-o grea încercare, pricinuită de un incendiu care a mistuit întreaga lor gospodărie. Știu că sunt timpuri grele pentru toată lumea, însă vă rog, de la suflet la suflet, să nu fim indiferenți și să fim solidari cu această familie.

Orice donație poate fi făcută în contul: RO47RZBR0000060018172303 Titular cont – Constantin Vîlvăroiu, sau la numărul de telefon (0726) 530 257. Chiar și distribuirea acestui mesaj poate fi de ajutor!!! Vă mulțumesc din suflet și Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, a scris Monica Ungureanu pe Facebook.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.