FOTO: Asfalt nou pe DN2N, între Jitia și Dumbrăveni | Ministrul Ion Ștefan: “Vrancea are nevoie de lucrări urgente la rețeaua de drumuri”

0
338

Drumul național 2N care face legătura între Jitia și Dumbrăveni va primi un strat nou de asfalt. Lucrările de asfaltare au demarat odată cu începutul de săptămână care i-a găsit pe lucrătorii de la DRDP Iași la lucru, în teren. Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan a transmis că lucrările începute astăzi vor continua și în perioada următoare, în așa fel încât vrâncenii care locuiesc pe Valea Râmnicului să beneficieze de o infrastructură rutieră reabilitată complet.

“Începem lucrările de reabilitare a DN2N între Jitia și Dumbrăveni! Insistențele vrâncenilor de pe Valea Râmnicului, dar și ale mele și ale colegului senator PNL de Vrancea, Cătălin Toma, la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din cadrul Ministerului Transporturilor vor da roade!

Acest început de săptămână îi găsește pe lucrătorii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași pe porțiunea de drum național de la Jitia, lucrările de modernizare urmând a parcurge drumul spre Dumbrăveni. De asemenea, în scurt timp, se va interveni și la podul dintre Jitia și Vintileasca, care va fi reparat de CNAIR, prin lucrări de remediere a efectelor produse de calamitățile naturale si reabilitare, ulterior urmând a fi refăcut și covorul asfaltic dintre cele două comune. Știu cât de necesară este reabilitarea acestui drum, așa că le dau asigurări vrâncenilor care locuiesc pe Valea Râmnicului că modernizarea DN 2N este o prioritate pentru Guvernul condus de Ludovic Orban.

De altfel, cei de la Drumuri Naționale vor mai avea și alte sectoare de drum din Vrancea în atenție, spre modernizare. Am spus și mă repet, Vrancea are nevoie de lucrări urgente la rețeaua de drumuri, în primul rând pentru a oferi siguranță în trafic pentru șoferi, pentru a determina posibili investitori să vină în zonă, dar și pentru ca noi toți să ne putem bucura de frumusețile naturale ale județului”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ministrul Ion Ștefan.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.