FOTO: Casă cuprinsă de flăcări la Gugești

0
445

Incendiu puternic în această dimineață la Gugești, pompierii fiind chemați în jurul orei 04.40 pentru a stinge flăcările izbucnite la o gospodărie. Trei ore a durat intervenția pompierilor, care bănuiesc că flăcările s-au extins de la un scurtcircuit electric.

La fața locului au intervenit patru echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD. Pompierii ISU au acţionat în cooperare cu SVSU Gugeşti pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului, care se manifesta generalizat la acoperişul unei locuinţe şi anexele acesteia, cuprinzând o suprafaţă de circa 300 mp.

După 3 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. În urma evenimentului mansarda construită din plăci OSB şi acoperişul mansardei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, în suprafaţă de circa 300 mp, au ars complet, împreună cu anexe construite din lemn cu învelitoare din tablă, în suprafaţă de 60 mp.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. În timpul intervenţiei, pentru a reduce pagubele, pompierii au reușit să evacueze toate bunurile de la parterul locuinţei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.