FOTO: Cum i-a mințit ENET pe focșăneni: nu e apă caldă nu pentru că e revizie, ci pentru că s-au tăiat gazele pentru neplată!

0
1911

Săptămâna trecută, ENET Focșani a întrerupt furnizarea apei calde. Într-un comunicat de presă, conducerea ENET a invocat revizia de toamnă și necesitatea verificării echipamentelor, inclusiv pe partea de apă caldă, nu doar pe cea de termoficare. La acel moment se preciza că nu se știe cât va dura întreruperea apei calde. Consilierul local Alina Drumea a intrat azi în posesia unui document care arată că, de fapt, ENET a mințit! Este vorba despre o cerere de emitere a unei ordonanțe președințiale, adresată de conducerea ENET Judecătoriei Sectorului 4 din București, prin care se cere ca furnizorul de gaze să fie obligat să reia furnizarea gazelor naturale și să continue furnizarea lor la parametrii tehnici contractați pînă la sfârșitul sezonului rece 2019-2020. ENET a acumulat datorii foarte mari, după cum reiese și din document, situația care a determinat Engie România să sisteze gazele. Anterior, ENET a fost notificată în care multe rânduri că se va ajunge în această situație în caz de neplată. “Uite așa…minciuna are picioarele scurte! Dragi focșăneni, apa și căldura nu vor fi oprite pentru revizie tehnică, așa cum vă mint autoritățile locale, ele vor fi oprite datorită datoriilor pe care compania Enet le are!”, a scris consilierul local Alina Drumea pe Facebook, unde a publicat documentele.

documente enet focsani1 - FOTO: Cum i-a mințit ENET pe focșăneni: nu e apă caldă nu pentru că e revizie, ci pentru că s-au tăiat gazele pentru neplată!Documente enet focsani2 - FOTO: Cum i-a mințit ENET pe focșăneni: nu e apă caldă nu pentru că e revizie, ci pentru că s-au tăiat gazele pentru neplată!Documente enet focsani3 - FOTO: Cum i-a mințit ENET pe focșăneni: nu e apă caldă nu pentru că e revizie, ci pentru că s-au tăiat gazele pentru neplată!

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here