FOTO: Cum se mai face Focşaniul de râs: Autogara, un dezastru! Cu gropi!

1
380
Autogara Focşani este o poartă de intrare în oraş. Este primul loc pe care îl văd călătorii atunci când ajung în oraş cu autocarul sau microbuzul.

“Intrarea în casă” le lasă vizitatorilor un gust amar. La fel şi călătorilor locali, obişnuiţi cu oraşul. Motivul e simplu: Autogara Focşani arată de parcă ar fi fost de curând ţinta bombardamentelor: plină de gropi la tot pasul, unele dintre ele imense. Un focşănean care a trecut prin Autogară a surprins în câteva fotografii imaginea dezastrului.

“Tot Focșani, Municipiul Focșani….Autogara Focșani. Sunt comune mai curate și mai ingrijite decât Orașul Focșani, da da la noi in țară”, a scris bărbatul pe Facebook. Autogara Focşani funcţionează de aproape 9 ani în curtea SC Transport Public SA, societate în subordinea Primăriei şi Consiliului Local. Întrebarea e: cine ar trebui să se ocupe de Autogară, ca să nu mai arate ca după bombardament?

gropi-autogara-focsani2
Sursa foto: Marius Andrei Comanescu (Facebook)
gropi-autogara-focsani1
Sursa foto: Marius Andrei Comanescu (Facebook)
gropi-autogara-focsani3
Sursa foto: Marius Andrei Comanescu (Facebook)
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.