FOTO: Pericol la Sihlea! Un bărbat a distrus mai multe semnale de dirijare a traficului feroviar

0
224
Un bărbat de 28 de ani din comuna Sihlea a ajuns în atenția poliției și este principalul suspect în cazul distrugerii mai multor semnale de dirijare a traficului feroviar de pe magistrala București – Suceava, în zona haltei Sihlea.

Localnicul a fost identificat de polițiști și depistat în urma unei acțiuni derulată pe parcursul a trei zile de polițiștii TF. Controalele Poliției TF nu au vizat numai trenurile și calea ferată. Ei au verificat inclusiv autovehicule și au aplicat sancțiuni la regimul silvic.

actiune politie gara 1 - FOTO: Pericol la Sihlea! Un bărbat a distrus mai multe semnale de dirijare a traficului feroviarAstfel, în cele trei zile, au fost controlate 12 au, au fost legitimate 53 de persoane şi au fost aplicate 18 sancţiuni. Cele mai multe sancţiuni au fost pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar printre sancţiunile aplicate s-au numărat şi cele care i-au vizat pe vânzătorii ambulanţi din trenuri ori pe taximetriştii care staţionează în locuri nepermise, în apropierea Gării Focşani.

Un bărbat din Mărăşeşti, care a avut ghinionul să treacă prin zona triajului Gării Mărăşeşti cu căruţa plină cu lemne chiar în timpul controalelor a fost şi el sancţionat. În plus, poliţiştii i-au confiscat şi lemnele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.