FOTO: Pompierii au salvat cititorii! De ziua cărții, ei au donat cărți bibliotecii din Odobești

0
86
Pompierii nu sunt numai bravi luptători împotriva focului și nu sar în ajutorul semenilor doar atunci când aceștia se află într-o situație de urgență. Ei sunt mereu aproape de oameni, se implică în numeroase activități civice și își doresc ca acolo pe unde trec să fie mai bine ca înainte.

De la donarea de sânge pentru salvarea celor bolnavi, la campaniile de ajutorare a celor mai puțin norocoși, de la operațiunile de împădurire, la campaniile de ecologizare, salvatorii au contribuit la îmbunătățirea condițiilor existente. În urma unei acțiuni de verificare, îndrumare și control efectuată de pompieri la Biblioteca Publică Odobești, aceștia au aflat despre nevoia de carte școlară, și nu numai, pe care o are biblioteca. De aici până la inițierea campaniei Salvatori pentru cititori nu a mai fost decât un pas.

Azi, chiar de ziua bibliotecarului și de ziua cărții, pompierii vrânceni au donat bibliotecii din Odobești mai multe cărți. Acestea au fost aduse de fiecare, de acasă. Primul care a donat pentru bibliotecă a fost prim-adjunctul Cristian Soare, care a adus de acasă “Cel mai iubit dintre pământeni”, de Marin Preda.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.