FOTO: Utilaje noi în dotarea CUP Salubritate | Societatea s-a înnoit cu trei tractoare și un utilaj de măturat străzile

0
235
Societatea din subordinea Consiliului Local Focșani care se ocupă de deszăpezirea străzilor din municipiu s-a înnoit cu 4 utilaje noi. CUP Salubritate a fost dotată cu trei tractoare noi-nouțe, complet utilate și un utilaj de măturat străzile. Suma pe care municipalitatea a plătit-o pentru cele 4 utilaje este de peste 1,7 milioane de lei, prețul total incluzând și accesoriile.
 “CUP Salubritate are în dotare, începând de astăzi, utilaje noi cu care va opera pe străzile din Municipiul Focșani. Este vorba despre trei tractoare multifunctionale cu următoarele accesorii: lamă zăpadă, sărăriță, măturătoare frontală, încărcător frontal, cupă pământ, remorcă monoaxă cu benă basculabilă și furcă stivuitor. De asemenea, CUP Salubritate a achiziționat și un nou utilaj de măturat străzile pe care l-a accesorizat cu o lamă frontală și sărăriță, în vederea operării pe timp de iarnă. Tractorul și accesoriile au costat 320.000 RON/bucată.
Automaturatoare dotată și cu lamă de zăpadă și sărăriță a costat 750.000 RON. Doar cu utilaje performante putem asigura servicii de calitate cetățenilor din oraș”, se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.