FOTO-VIDEO: Baronul Oprișan nu vede gunoaiele din localitățile conduse de primari PSD

0
227
Oprișan, cel huiduit de colegii săi din PSD, a trecut la atacuri mizerabile în Vrancea
  • Vrâncenii plătesc taxe de salubritate mai mari pentru că CJ nu a fost în stare să termine proiectul de management al deșeurilor
  • Baronul nu vede gunoaiele de la Adjud, Mărășești, Obrejița, Soveja, Milcovul, Dumitrești și Vintileasca, localități conduse de primari PSD

Cel mai contestat lider de filială PSD din România are o atitudine patetică în aceste zile, purtând un atac mizerabil la adresa liberalilor vrânceni, crezând că așa va putea câștiga alegerile din 2020. După ce a fost umilit atât în Vrancea, prin pierderea categorică a alegerilor europarlamentare, dar și la nivel național, unde a fost huiduit de proprii colegi în plin congres, baronul a găsit de cuviință să facă, din nou, cel știe el mai bine: să jignească opoziția.

gunoaie Soveja - FOTO-VIDEO: Baronul Oprișan nu vede gunoaiele din localitățile conduse de primari PSDOprișan nu știe să facă diferența dintre o groapă de gunoi și o suprafață de teren neproductiv pe care se sortează provizoriu deșeurile (pentru că stația de gunoi nu-l primește cu tot cu resturi vegetale), astfel că a început să urle cât îl țin bojocii, că vezi Doamne, la Ciorăști se poluează mediul de către administrația liberală. În plus, baronul uită de gravele probleme cu poluarea mediului de la Adjud, Mărășești, Obrejița, Soveja, Milcovul, Dumitrești, Vintileasca și alte localități din județ conduse de primari PSD, acolo unde gunoaiele zac peste tot, de la marginea drumurilor, până pe văile satelor. Dacă-l preocupă cu adevărat protecția mediului, să ia atitudine împotriva primarilor PSD. Sau se face că nu vede filmările cu gunoaiele de la Adjud și Obrejița, de exemplu, care fac zeci de mii de vizualizări pe internet?

În loc să treacă la atacuri mizerabile, Oprișan ar fi trebuit să se preocupe cu profesionalism de proiectul de management al deșeurilor, început cu vreo 10 ani în urmă și nefinalizat până în prezent. Din cauza incompetenței sale, vrâncenii plătesc o taxă de salubritate mai mare pentru că administrațiile locale sunt nevoite să ducă gunoiul la gropi din afara județului, costurile cu transportul fiind, implicit, mai mari.

gunoi Dumitresti - FOTO-VIDEO: Baronul Oprișan nu vede gunoaiele din localitățile conduse de primari PSDConcluzionând, Partidul Național Liberal Filiala Vrancea îi cere lui Oprișan să înceteze atacurile mizerabile la adresa liberalilor vrânceni. Baronul trebuie să înțeleagă faptul că nu conducerea Primăriei Ciorăști, prin edilul Nicolae Braicău, și nici PNL Vrancea nu se află la conducerea acestui județ adus de PSD într-un hal fără de hal.

După 30 de ani în care a făcut județul praf și pulbere, baronul nu se dezminte și țipă pentru a fi uitat rezultatul din 26 mai. Vestea proastă pentru el este că vrâncenii abia așteaptă alegerile din 2020 pentru a-l trimite în istorie! Chiar dacă el încă mai speră să rămână președinte al CJ, aruncând 30 de miliarde de lei vechi pe evenimentele dedicate zilei de 6 August„, a precizat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

Departament Comunicare PNL Vrancea

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here