GALERIE FOTO: În vizită acasă la bunica Leana. Polițiștii vrânceni au mers cu daruri și au fost întâmpinați în atmosfera de sărbători a copilăriei noastre

0
330

Ieri, poliţiştii vrânceni au mers din nou în vizită acasă la bunica Leana, o bătrânică care locuiește împreună cu soțul său într-un cătun aproape uitat de lume din Vrancea. Ca și anul trecut în preajma sărbătorilor, oamenii legii au mers încărcați cu daruri pentru ca sărbătorile de iarnă să le fie un pic mai lipsite de griji și le-au adus celor doi bunici zâmbete pe față. Nu au plecat cu mâna goală polițiștii, ci în schimb, pe lângă starea de bine, le-au fost dăruite fructe aromate din pomii îngrijiți de cei doi bătrâni. „Magia pe care toți trebuie să o simțim, în special acum, în pragul sărbătorilor de de iarnă a ajuns astăzi la doi vârstnici dintr-un cătun al județului nostru, prin ”echipa bucuriei”. Pomii cei mai bătrâni au fructele cele mai dulci… ca și la vizita noastră din preajma sărbătorilor de iarnă ale anului 2019, bunica Leana avea așezate la geam gutuile strânse la sfârșitul toamnei din gutuiul bătrân, parcă așteptându-ne. Le-am oferit cu drag alimente, câteva articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și fructe de sezon, iar la plecare bunicii au ținut să ne dea, pe lângă fărâma din veșnicia satului cu care plecăm în suflete de fiecare dată, o dulce galbenă gutuie… Așa cum spun au spus-o și cei doi bunici, „vremea câinoasă nu ne oprește” și vom reveni la ei, căci tradiția bucuriei merge mai departe”, povestesc polițiștii.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.