Galerie foto! Se lucrează în ritm de melc pe strada Longinescu din Focșani! Consilierul Victor Dumitru: „Viața focșănenilor a devenit un calvar!”

0
351

Nu mai este demult un secret că „reabilitarea și modernizarea” infrastructurii din municipiul Focșani avansează cu pași de melc sub actuala administrație. Sunt străduțe de 100 de metri sau mai puțin care au fost asfaltate după mai bine de un an, de parcă pe ele muncește un singur om. Altele sunt și acum „în refacere”, stârnind nemulțumirea oamenilor. Cu toții suntem de acord că fără puțin „deranj” nu se poate moderniza infrastructura dar, pentru numele lui Dumnezeu, să se lucreze în ritm susținut, nu așa cum se întâmplă acum. Consilierul local Victor Dumitru atrage atenția actualei administrații că lucrările se desfășoară total dezorganizat (ce ne mai miră?) pe strada Longinescu. Toată vara s-a lucrat la trotuare care, ghiciți!, nu sunt gata nici acum, în prag de iarnă. Acum s-au pus pe decopertat însă, potrivit consilierului Victor Dumitru, strada nu va vedea asfalt mai devreme de o lună (ca să fim optimiști!). „Viața de zi cu zi a focșănenilor a devenit un calvar o dată cu marea reabilitarea a străzilor. Pentru că nimeni din cadrul Primăriei Focșani nu supraveghează aceste lucrări, iar primarul Misăilă iese din birou doar când se toarnă asfalt, constructorii își permit să facă lucrări în bătaie de joc. O vară întreagă o firmă din Bulgaria a lucrat la modernizarea unuia dintre trotuarele de pe strada Longinescu. 3 luni în care nu au reușit decât să spargă și să le umple locatarilor din zonă apartamentele cu praf. De ieri s-a început și decopertarea asfaltului pe o bandă de circulație, de neînțeles în condițiile în care nici trotuarul nu este finalizat. Într-o discuție avută cu muncitorii, am aflat de la aceștia că abia peste o lună se va reasfalta. Mai mult, rădăcinile copacilor din zonă au fost tăiate parțial, iar wc-urile destinate muncitorilor au fost montate chiar în apropierea intrărilor din unele scări de bloc. De ce această dezorganizare? De ce nu există măcar puțină pricepere? Îl așteptăm pe primarul Misăilă cu noi scuze”, a reacționat consilierul liberal Victor Dumitru.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.