Generalul (r) Virgil Bălăceanu, decorat de președintele Klaus Iohannis

0
2970

Cu ocazia Zilei Naționale, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat 11 decrete de decorare a unor ofiţeri. Printre ei se numără și general-locotenent în rezervă, Virgil Bălăceanu, care în perioada 1998-2000 a fost șef de stat major la Brigada 282 Infanterie ”Unirea Principatelor” Focșani. Generalul Bălăceanu a primit Ordinul Virtutea Militară” în grad de Comandor.

În semn de apreciere pentru contribuţia importantă adusă statului şi poporului român, a rezultatelor remarcabile obţinute în serviciul militar, precum şi pentru sprijinul acordat la ridicarea prestigiului Armatei României şi promovarea imaginii instituţiei militare, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, de pace, domnului general-locotenent în rezervă Bălăceanu I.Virgil”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.