Grupare de spărgători de locuințe, destructurată de polițiștii din Mărășești

0
239
Polițiștii din Mărăşeşti au reușit să identifice patru tineri cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani, din oraş, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor că în noaptea de 12/13 septembrie, cei patru ar fi dat două spargeri de locuințe, de unde au sustras un telefon mobil, bijuterii, băuturi alcoolice, dar și 1600 lei. Unul dintre spărgători, în vârstă de 20 de ani, bănuit că ar fi fost liderul grupului, a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și va ajunge în faţa instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor patru.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.