Gruparea Mobilă de Jandarmi din Bacău, detaşată la Focşani pentru mitingurile electorale din 5 mai. Ce sfaturi au jandarmii pentru cei care participă la adunările publice

0
634
Duminică, 5 mai, în municipiul Focșani vor avea loc mai multe adunări publice. Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău se va afla la Focşani, pentru a veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor anunțate.

Reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile Bacău transmit tuturor celor care vor lua parte la aceste manifestări să respecte întocmai indicațiile forțelor de ordine și ale organizatorilor, să respecte intervalul orar stabilit de organizatori pentru fiecare eveniment în parte, să nu se prezinte în stare de ebrietate sau să consume băuturi alcoolice, să nu aibă asupra lor obiecte interzise deținerii pentru acest gen de activitate, să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă au fost martorii unor fapte antisociale sau pentru orice problemă care intră în competența jandarmilor.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.