HALUCINANT! Cine a fost șoferul care a murit strivit de TIR-uri la Pufești! Bărbatul încercase să se sinucidă în urmă cu puțină vreme!

0
5558

Șoferul de 37 de ani care a murit în urma tragicului de accident de vineri după-amiază, cel în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism, era cadru didactic. Cristian Stănilă era directorul Școlii „Iorgu Iordan” din Tecuci și dascăl de Geografie. Partea ciudată este că, de ceva vreme, avea o relație „furtunoasă” cu o colegă de catedră. Potrivit Radio Tecuci, idila a pornit când femeia iubită era căsătorită cu primarul unei comune din Galați iar Cristian cu o altă femeie, cei doi având fiecare câte un copil. Pentru că se iubeau, cei doi au divorțat de parteneri și au hotărât să-și facă o viață împreună însă lucrurile nu au mers cum trebuie, s-au certat, ea a spus că ar vrea să se întoarcă la fostul bărbat iar el a amenințat cu sinuciderea. Cristian a scris un mesaj pe Facebook iar cunoscuții au alertat poliția. „A fost găsit pe barajul de la Movileni în timp ce intenționa să își pună capăt zilelor. Doar intervenția de ultim moment a oamenilor legii a făcut atunci ca Stănilă să nu ajungă în apele Siretului, cu tot cu femeia iubită pe care o înșfăcase de mână. Se părea că lucrurile s-au liniștit, în urmă cu numai două săptămâni cei doi căsătorindu-se la starea civilă din Tecuci. Dar o altă ceartă izbucnită weekendul trecut, pe fondul geloziei oarbe a bărbatului, i-a adus luni în fața unui notar din Tecuci unde au solicitat divorțul. Nici apucase să se usuce bine cerneala pe actele de divorț că pătimașii îndrăgostiți au declarat miercuri, tot în fața notarului, că s-au răzgândit și că vor să rămână împreună. Dar liniștea nu a durat se pare nici măcar o zi, un alt scandal având la bază gelozia a făcut-o pe femeie să îl anunțe că va merge până la capăt cu divorțul”, relatează Radio Tecuci. Potrivit sursei citate, încă nu se știe ce căuta Cristian pe raza comunei Pufești în după-amiaza zilei de vineri însă, având în vedere contextul prezentat, trebuie cercetat dacă nu cumva accidentul nu a fost întâmplător. Potrivit martorilor de la fața locului, Cristian ar fi intrat într-o depășire, ar fi părăsit cu mult și banda de lângă axul drumului, și a intrat în plin în autotrenul care venea din sens opus.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.