Investiții în derulare la Bordești. Viceprimarul liberal Adrian Gavrilă se bucură de aprecierea comunității locale

0
30
Primăria Bordești va începe în acest an construcția unei baze sportive la Școala Gimnazială ”Învățător Gheorghe Asanache”. Proiectul constă în realizarea unui teren de minifotbal, cu gazon sintetic, împrejmuire și instalație de iluminat. Finanțarea pentru investiție este asigurată cu fonduri europene obținute prin intermediul Grupului de Acțiune Locală ”Valea Rîmnicului”.

Pe de altă parte, Primăria urmează să reia lucrările la grădinița din Bordeștii de Jos, unde proiectul de reabilitare cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării este la jumătate. De asemenea, viceprimarul PNL Adrian Gavrilă a precizat că mai are în plan reabilitarea și modernizarea căminului cultural din centrul comunei, pentru care a început demersurile necesare pentru a obținute finanțare de la Compania Națională de Investiții.

Un alt proiect este alimentarea cu gaze a comunei, pentru care primăria a prevăzut fonduri în bugetul local necesare realizării studiului de fezabilitate”, a declarat Adrian Gavrilă, președinte al PNL Bordești, un susținător înfocat al echipei PNL la alegerile din 26 mai. Bordeștiul votează cu PNL! (Material comandat de PNL. Executat de Media Vemo SRL. Cod mandatar financiar: 41190007)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.