Ludovic Orban dansează la Focșani pe 24 ianuarie! Cine mai vine la balul liberalilor

0
285
Liberalii vrânceni vor petrece, pe 24 ianuarie, în familie. Nu atât în onoarea Unirii Principatelor, cât în cinstea împlinirii a 139 de ani de liberalism în Vrancea.

La fel ca în ultimii ani, și de data aceasta PNL va organiza un bal, la care și-au anunțat participarea, printre alții, președintele PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Siegfried Mureșan, parlamentarii Robert Sighiartău, Florin Câțu, Raluca Turcan, precum și alți colegi liberali din toate provinciile istorice ale României. Balul liberalilor va avea, ca de fiecare dată, și un scop nobil.

“La fiecare ediție a balului, PNL Vrancea și-a făcut o tradiție din a premia un elev cu rezultate foarte bune la învățătură, un tânăr care face performanță într-un anumit domeniu sau un elev care are nevoie de susținere socială. Dacă la balul din 2018 PNL Vrancea îl premia pe talentatul pianist Matei Lăbunț, anul acesta premiul de excelență va merge la Gabriela Estera Iancu, o elevă care a fost admisă la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, fiind a doua pe listă din Vrancea și prima din Focșani”, au transmis reprezentanții PNL Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.