Municipalitatea promite: străzile din Focșani vor arăta curând ca-n palmă

0
312

Promisiuni peste promisiuni în an electoral. Municipalitatea focșăneană anunță că din primăvară străzile  vor arăta ca-n palmă iar șoferii nu-și vor mai lovi mașinile în gropile din carosabile.

Șefii din Primărie promit cu mâna pe inimă că imediat cum vremea se va încălzi se va trece la reabilitarea mai multor artere din municipiu. Mai exact, din martie, spun oficialii din Primărie iar străzile vizate de lucrări ar fi  Păun Pincio, Trotuş, Toader Ţârdea, Oituz (tronsonul cupris între Cofetăria Teatru și str. Mărăşti). În plus, ar urma să se realizeze accese şi parcaje pe strada Bucegi.

“În conformitate cu prevederile articolului 24, alin. (2), (3) și (4) din Legea nr. 154/2012, republicată și HCL nr. 210/2013 privind regimul infrastructurii reţelelor de comunicaţii electronice, vă aducem la cunoştinţă faptul că PRIMĂRIA MUNICIPIULUI FOCȘANI va derula LUCRĂRI DE REFACERE INFRASTRUCTURĂ pe străzile: – PĂUN PINCIO, TROTUŞ, TOADER ŢÂRDEA, ACCESE ŞI PARCAJE – STR.
BUCEGI, OITUZ (TRONSONUL CUPRIS ÎNTRE COFETĂRIA TEATRU ȘI STR.
MĂRĂŞTI). Data de începere a lucrărilor: MARTIE 2016.

Toţi DEŢINĂTORII DE REŢELE DE COMUNICAŢII ELECTRONICE au obligaţia să execute până la această dată sau să realizeze în mod coordonat cu Primăria municipiului Focşani lucrări de instalare, întreţinere, înlocuire sau mutare a reţelelor de comunicaţii electronice”, transmit șefii din Primăria Focșani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.