Neculai Tănase, candidatul PNL pentru Camera Deputaților: “Prioritățile PNL sunt investițiile, dezvoltarea infrastructurii și sprijinirea mediului privat”

0
103

Neculai Tănase este candidatul PNL pentru Camera Deputaților. Inginer de profesie, Neculai Tănase a absolvit Facultatea de Mecanică a Universității din Galați, pe care a urmat-o în perioada 1986-1991, la profilul Tehnologia Construcţiei de Maşini. Ulterior, s-a specializat în domeniul controlului, licențierii și autorizării transporturilor rutiere, prin diverse cursuri: Inspector de trafic rutier – 2007, examinator – Evaluator  în 2010, Expert ADR (mărfuri periculoase) 2010. Tot în 2010 a absolvit Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcții publice corespunzătoare categoriei înalților funcționari publici, organizat de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Din 2009 și până în 2012, candidatul PNL pentru Camera Deputaților a coordonat inspecţia şi controlul în transporturile rutiere naționale îndeplinind funcția de Inspector Şef în Autoritatea Rutieră Română. De atunci și până acum, Neculai Tănase a ocupat postul de șef al Agenției Vrancea a Autorității Rutiere Române, instituție în care lucrează din anul 2005.

Din anul 2008, Neculai Tănase este consilier local în Consiliul Local Focșani, acolo unde a reprezentat o voce critică la adresa majorităților PSD și a sancționat de fiecare dată derapajele primarilor PSD ai Focșaniului. De fiecare dată, în calitatea sa de consilier local, Neculai Tănase a cerut o bună administrare a banului public, transparență în deciziile luate de municipalitate, dar și dezvoltarea de proiecte utile pentru comunitate. “Candidez la Camera Deputaților din partea PNL Vrancea și obiectivul nostru, al liberalilor vrânceni, este formarea unei echipe puternice de parlamentari care, împreună cu ministrul Ion Ștefan și președintele Consiliului Județean Cătălin Toma, să deschidă județul pentru investiții. Îmi doresc ca economia Vrancei să ajungă la nivelul județelor avansate din România. Crearea de locuri de muncă bine plătite, aducerea de investiții importante în Vrancea, dezvoltarea infrastructurii, sprijinirea mediului privat, dezvoltarea sistemului sanitar prin construirea unui spital și sprijinirea educației prin aducerea la Focșani a unor specializări ale Universității București sunt prioritățile noastre”, spune Neculai Tănase. (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.