O bătrână a murit pe mâna rudelor, care în loc să cheme salvarea, au chemat preotul

0
758
Caz dramatic la Focşani, unde o femeie a murit la spital din cauza ignoranţei rudelor sale. Potrivit unor surse, femeia a fost găsită căzută în casă, aproape îngheţată.

Imediat rudele au aşezat-o pe pat, au vorbit cu preotul să vină şi au început să se pregătească de înmormântare. Între timp, au făcut focul, femeia s-a încălzit şi, după ore bune din momentul în care a fost găsită, a dat semne de viaţă. Abia atunci rudele şi-au dat seama că femeia nu e moartă şi au sunat la salvare. Potrivit unor surse medicale, bătrâna de 85 de ani suferise un accident vascular cerebral şi a fost preluată de ambulanţă cu hipotermie severă. Aceleaşi surse au precizat că la aproximativ 24 de ore după ce a fost internată la terapie intensivă, femeia a murit. Nu-i exclus ca femeia să fi putut fi salvată dacă rudele sunau la salvare imediat ce au găsit-o căzută.

Potrivit procedurilor, în cazul unui deces, rudele trebuie să anunţe medicul de familie sau să sune la SAJ, în caz că persoana decedată nu era în evidenţele unui medic sau moartea survine în week-end. Medicul este cel care întocmește un document constatator al decesului, care stă la baza eliberării certificatului de deces.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.