O nouă mutare în jocul “nervilor” dintre primar și viceprimar! Misăilă i-a delegat atribuțiile de ordonator principal de credite viceprimarului Dimitriu

1
552

O nouă mutare făcută de primarul Misăilă în “joaca” de-a administrația. După ce a fost acuzat că se opune deblocării situației bugetului orașului, Misăilă a decis să delege atribuțiile de ordonator principal de credite viceprimarului Ana Maria Dimitriu (PNL). Acest lucru a fost anunțat public de edil, în urmă cu două zile, în cadrul unei conferințe de presă. El a spus că varianta înaintată de liberali, cea prin care el ar putea echilibra bugetul din pix, este total ilegală și nu poate lua în calcul așa ceva și va delega viceprimarului Ana Maria Dimitriu atribuția de ordonator de credite, astfel încât aceasta să-și asume deplina responsabilitate pentru respectiva decizie. “În urma discuțiilor avute cu liderul grupului consilierilor locali PNL și a recomandărilor făcute de acesta, am dispus delegarea atribuțiilor de ordonator principal de credite doamnei viceprimar Dimitriu Ana – Maria (…) Cu alte cuvinte, urmează ca ordonatorul principal de credite, în speță viceprimarul Dimitriu Ana – Maria, să efectueze prin dispoziția dumneaei virările de credite necesare validării bugetului Municipiului Focșani în Sistemul electronic de raportare a situaţiilor financiare din sectorul public FOREXEBUG pentru continuarea fără sincope a activității administrației publice locale”, a transmis primarul prin intermediul unui comunicat de presă.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare foarte OK. Sunt amendamentele PNL-istilor , sa le implementeze ei. Cam e șah-mat, nu are nicio ieșire Dimitriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.